arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Inspirasjon

Dekk påskebordet

Dekk påskebordet

av Benedikte Stensrød

April 09, 2019


Inspirasjon

Dekk påskebordet

av Benedikte Stensrød

April 09, 2019


Dekk påskebordet

Plutselig banker påsken på døren og vi er klare for en herlig bypåske i Skien by. Tradisjonen tro skal selvfølgelig påskeegget fylles opp med både kvikk lunsj og appelsiner. 

En annen ting som hører påsken til er lange morninger med en god kopp kaffe og bedre måltider med familie og venner. I dag skal vi vise dere hvordan dere kan dekke påskebordet på en utradisjonell og morsom måte. Det kan være lurt å tenke langsiktig når man skal kjøpe inn påskepynt. Miks gjerne påskekyllinger og fjær med keramiske påskeegg fra Nord som fungerer like godt år etter år. 

Miks sammen varme fargetoner og bruk gjerne materialer fra naturen, som kvist og treverk. Serviset fra Nord er en sikker vinner både i påsken og resten av sommeren. Bruk servietter til eggene istedenfor de tradisjonelle eggeglassene. 

Cooee vasene er også fra Nord og finnes i en rekke størrelser og fasonger. Du får dem både i stor og liten størrelse og de gjør seg like godt med og uten noe oppi- året rundt. 

Spisebrikkene finner du hos Nille, det samme gjelder telysestakene. 

Dekk påskebordet mens lammet står i ovnen, nyt lukten og kjenn på det at man har litt ekstra tid til overs. Det er jo til syvende og sist det påsken handler om- tid sammen. 

Din handlevogn