arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Inspirasjon

Olivenlunden 1830 - Den perfekte gavebutikken!

Olivenlunden 1830 - Den perfekte gavebutikken!

av Benedikte Stensrød

November 25, 2018


Inspirasjon

Olivenlunden 1830 - Den perfekte gavebutikken!

av Benedikte Stensrød

November 25, 2018


Olivenlunden 1830 - Den perfekte gavebutikken!

Ekte varer til ekte mennesker

Olivenlunden på Arkaden er den optimale butikken for å utføre julegavehandelen. En treffsikker gave til både foreldre, besteforeldre, tanter, onkler, venninner, kompiser og kjæresten. På Olivenlunden finner du en smak som passer til enhver og med god ekspertise finner du den perfekte gaven.

Olivenlunden har mangt å velg i og ett bredt utvalg av økologiske varer. Her kan du finne alt fra olje, krydder, eddik, balsamico, kjeks, kremer, sauser, trøffel og mye mer. På nettsiden til Olivenlunden har du en enkel og fin oversikt over hva de har å tilby. Er du over gjennomsnittet interessert, finner du mer informasjon på nettsiden eller så finner du gode svar hos betjeningen. Du vil også finne varer til ulike prisklasser.

Her er noen tips til julegaver som du kan finne på Olivenlunden!

Gul sitronolje og mini urtesalt til fisk

En herlig kombinasjon til fisk og sjømat. Denne varen finner du HER.

Hvit Trøffel

Hvit trøffelolje og trøffelsalt. Nydelig til soppsupper, vilt og potetmos og inneholder mye smak. Denne varen finner du HER.

Gourmetgaven

Perfekt kombinasjon av Grand Cru olivenolje og balsamicoeddik. Den er håndplukket og er spesial laget fra Spania. Den er merket beskyttet og økologisk. Denne varen finner du HER.

Årets juleolje, økologisk.

Denne juleoljen er økologisk og passer til vinterens retter med fisk, kjøtt, lam, grønnsaker, pasta, til ost, til og med dessert med sjokolade. Med andre ord så passer det til alt. Denne varen finner du HER

Olivenlunden ønsker deg hjertelig velkommen til en hyggelig julehandel på Arkaden.

Din handlevogn