arrow-right cart chevron-down chevron-left chevron-right chevron-up close menu minus play plus search share user email pinterest facebook instagram snapchat tumblr twitter vimeo youtube subscribe dogecoin dwolla forbrugsforeningen litecoin amazon_payments american_express bitcoin cirrus discover fancy interac jcb master paypal stripe visa diners_club dankort maestro trash

Inspirasjon

Velkommen til Olivenlunden 1830!

Velkommen til Olivenlunden 1830!

av Benedikte Stensrød

October 25, 2018


Inspirasjon

Velkommen til Olivenlunden 1830!

av Benedikte Stensrød

October 25, 2018


Velkommen til Olivenlunden 1830!

"Ekte vare for matentusiaster" - Olivenlunden 1830 

Onsdag 24 oktober åpnet endelig butikken vi lenge har gledet oss til, som skal gi oss de deiligste smaker fra Middelhavet.
Olivenlunden 1830 er den eneste av sitt slag i Telemark, og ekstra stas å da ha den på Arkaden! 

Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenoljer, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet, og byr på de beste olivenoljene fra produsenter du ikke finner maken til.
Med en unik samling av fantastisk balsamico som du garantert aldri har smakt tidligere, vil en ny verden av smaker åpne seg. 

Du vil elske deres nye friske og saftige tapenader, smaksrike pestoer og pestato, urtesalt, grønnsaksrisottoer, caponata, tomat- passata og myke smakfulle halvtørkede tomater. Fra deres egen lille kjeksfabrikk i Provence får du ferske salte fristelser til apéritif og søte canistrelli til teen - så her kan du imponere dine gjester! 

Hva med sjeldne peppersorter og en egen spesiallaget kvern? Ekte pistasjkrem med olivenolje & ristede pistasjnøtter, nougat fra eget fransk konditori og mye, mye mer.

Tina Brorsen, butikksjef definerer butikken som både en nisjebutikk, men også gavebutikk! Her har de gode varer som er den perfekte gave til den matinteresserte, kvalitetsbevisste eller bare til de som er glad i gode smaker.

Produktene i butikken holder høy kvalitet og er helt naturlige uten tilsatte kjemikalier. 

Tina er utdannet kokk, og har tidligere jobbet 10 år i Sveits, og byr på dere brede kunnskap om råvarer og oppskrifter.

Det lønner seg å ta turen, for her florerer det av smaksprøver hver dag! 

Velkommen til Olivenlunden 1830! 

Din handlevogn