IT-PLAGGENE FRA byTiMO

Endelig med stor E kan vi introdusere byTiMo for dere her hos oss. Høyer har fått inn IT-kjolene fra den norske merkevaren og vi sprekker av stolthet.

byTiMo skaper plagg med stor integritet, og bringer moderne romanse til tidløst håndverk. Tine Mollatt, byTiMo sin grunnlegger og kreative direktør har en visjon om å tilby høykvalitets klær til rettferdige priser uten å gå på kompromiss med hennes egen visjon.

Hovedingrediensen i kolleksjonene er viskose og merkevaren er miljøbevisst og tro mot naturen. Visste du at Viskose er laget av tre? For å passe på at de ikke tar mer fra naturen enn de kan gi tilbake plantes det 3 nye trær for hvert tre som går til å lage viskose.

De florlette plaggene med håndlagde prints er å se på enhver motebevisst influencer i sosiale medier. De brukes like godt til hverdags som på fest og styles gjerne opp og ned med ulikt tilbehør.

foto :: Nina Sandbech Instagram

Akkurat nå finner du første dropp av tilsammen 3 på prefall 2019 kolleksjonen. Neste dropp kommer mot slutten av juli og ett i august før hovedkolleksjonen slippes i oktober. Det er altså MYE mer å glede seg til!