Månedens burger

På Burglar handler det om gode råvarer, ekte kjærlighet og de beste smakene. Kjøttet blir kverna på kjøkkenet på Arkaden, alt av sauser og dipper er hjemmelaget, og best av alt- av gode råvarer! 


Er det noe som er klart for de fleste som er over gjennomsnittet glad i god mat så er det at man ikke kan spise det samme hele året. Noen råvarer er bedre enn andre, avhengig av sesong, samt at noen smaker harmonerer bedre med visse årstider. Reker på loff er ikke det samme på vinteren, og ribbe med surkål er ikke det samme på sommeren. 

En av hovedingrediensene til Burglar er kjærlighet til smak og dermed også til smaken av burgerne våre. Kokkene elsker å leke med alt fra stekegrader, ingredienser til kombinasjonen av råvarer. En burger kan være så mangt, og kan varieres med type kjøtt, oster, grønnsaker og sauser.

Nye idéer og konsepter er i fokus hos den populære burgerkjeden.
Derfor har Burglar valgt å ha en åpen plass på menyen for at de uventede idéene og nye konseptene skal komme frem. De trekker frem sesongens slagere og i den forbindelse har de valgt å få inn “månedens burger” på menyen. Prisen? Den er det ingenting å si på for denne får du for bare 125 kroner!

Caprese er en klassisk italiensk rett som rett og slett inneholder sesongens røde tomater, myk mozzarella og frisk grønn basilikum. Fresht, enkelt og utrolig godt. I juni har Burglar latt seg friste av det enkle italienske kjøkkenet og laget en Caprese-burger! Den håndkvernede burgeren får du med mozzarella, tomater, pesto, ruccola og aioli. 
Så fort deg innom for å smake denne friske sommerburgeren, og ikke glem å følge med på sosiale medier for månedens burger og andre spennende nyheter fremover: 
https://www.facebook.com/burglar.skien/ https://www.instagram.com/burglar.skien/