Nysgjerrig på å prøve noe nytt?

Da ville jeg dratt innom Olivenlunden 1830, for å prøve deres nye limited edition av deres helt nye balsamico! 

Blodappelsinbalsamic, en hvit balsamico som er laget med Malvasia druer og blodappelsinjuice fra Italia. Denne balsamicoeddiken setter fantastisk smak på alt fra smoothies og desserter til lammegryte og fiskemiddager – så her er det bare å smake seg frem! 

Tina, daglig leder på Olivenlunden 1830 på Arkaden gir deg tips til en kjapp og enkel sitrussalat som kan brukes både til kjøtt og fisk, eller bare nytes alene;

Tinas tips er; “prøv deg frem – her er det så å si umulig å feile!”

Balsamicoen har en fin balanse mellom blodappelsinsmak og syrlighet – som gjør at den er svært anvendelig, og passer til salat, grønnsaker, hvitt kjøtt, bifftartar eller biffcarpaccio, fisk, reker, ost og dessert (panna cotta, fruktsalat, is…)

Om du er nysgjerrig på flere oppskrifter hvor du kan leke deg med balamicoen med blodappelsin, bør du ta en titt her:
https://www.olivenlunden1830.no/oppskrifter-med-balsamico-m-blodappelsin 

Ta turen innom butikken for flere tips, og god veiledning 🙂