To enkle frisyrer som gjør deg klar for enhver anledning!

Helene, daglig leder på Tango Arkaden gir deg tips til to enkle frisyrer som du kan gjøre selv hjemme, som gjør deg hårfin til enhver anledning! 

Hestehale med en vri

Superenkel, men rålekker styling du fint kan få til selv. Brukt topsytail teknikk 3 ganger, og løsnet og dradd litt for å få den mykere og litt mer rufsete. Passer til alle anledninger, men spesielt nå i julebord sesongen så er den perfekt! Ser komplisert og rå ut, men tar deg ikke lang tid å gjøre hjemme på badet selv.

Se her hvordan du selv kan gjøre det:

Enkel flette

Fletter er aldri feil, og det finnes millioner av varianter. Selv om det er julebord og det lille ekstra som skal til, er det enkle ofte også det beste. To vanlige fletter, festet sammen under krona, med slake krøller er veldig fint og gir det lille ekstra til julebordet. 
Tips: fest med gummistrikk, ikke spenner, så holder det hele kvelden!

Se her hvordan du selv kan gjøre det:

Produkttips

Helene kommer også med noen produkttips som vil gjøre både stylingen enklere, men også at frisyren holder lenger. 

Sebastian shine define: Spray med fleksibelt hold og varmebeskyttelse. Tilfører fukt og satengglans med definisjon

Påføring: Sprayes på tørt hår. Påfør i seksjoner ved bruk av varmeverktøy. Sprayes lett over hele håret for fleksibelt og glansfullt sluttresultat. Kontroller holdfaktoren ved å spraye flere lag. 

Glamtex: Tuperer du ofte håret for å oppnå volum og høyde? Structure Glamtex gir den samme følelsen og effekten som tupering på aerosolspray!

Bruk: Spray ved røttene for å gi volum og tuperingseffekt eller for å fremheve tekstur, samle håret og få en mer holdbar frisyre.