Untold stories – en usnakket hemmelighet

Våren er i anmarsj, både utenfor og inne på senteret. Årets andre “Mest for minst” har gått av stabelen og nå byttes salget ut mot alle vårens nyheter. Butikkene bugner over av farger til både han og henne og i barneavdelingen byttes ulltøy ut med lette stoffer og korte ermer i skrivende stund.

Vi inspireres om kapp med blåveisen som strekker seg mot sola utenfor. Nok en gang vises den floralske trenden i tekstiler. Denne gangen på alt fra pynteputer til maxikjoler. Nille og Nord byr på den noe mer eksotiske varianten med palmeblader på både puter og lys. De gir deg følelsen av å være milevis hjemmefra omringet av palmesus og turkist hav kun iført en av årets hotteste bikinier eller badeshortser.

Våren er i fokus og den yndige blomsten på klærne fra Untold Stories hos Høyer dekker det meste vi snakker om. Du får det lyse settet som overdel og skjørt eller så kan du gå for den legg- lange varianten med omslag. Kombiner gjerne sistnevnte med et par stramme jeans og sneakers dersom luften er litt for skarp ennå. Suppler antrekket med noe fargesterkt, enten det er snakk om sko eller en veske. De sarte fargene tåler det og trenden oppfordrer til det. Her gjelder det å kombinere 90 tallets glade farger sammen med årets lekre snitt og utforminger.

Høyer Skien / Untold stories – Topp 1099,- og skjørt 1199,-
Høyer Skien / Untold stories – AGNETE wrap dress 1900,-