Endelig BY:NATT igjen og byen holder åpent til 24.00!!

Velkommen til fantastiske tilbud, god service, opplevelser, shopping, mat og underholdning. Denne kvelden kan du oppleve mye både inne og utenfor senteret:

Sammen med Grenland Skateboardklubb inviterer vi til et spektakulært skateshow ute på torget fra kl. 18.00 – 22.00. Her kan hvem som helst bli med på moroa. Helt gratis og for alle barn; vi setter opp et eget “kids skate” program hvor de flinkeste instruktørene vil hjelpe deg i gang og gi deg de beste tipsa. Utover kvelden vil proffene sette utfor og vise deg noen triks du sent vil glemme! 🙂 DJ og underholdning fra Folque!

DuVerden sjøfartsmuseum + vitensenter kommer også og setter opp “maker aktiviteter” inne på senteret. Dette er et kult konsept for barn og unge og er en morsomme opplevelse som du bare må få testet ut. De rigger seg til på hele 150 m2 og du vil finne dem i 2 etasje på andre siden av Elkjøp Phonehouse og Høyer fra kl. 16.- 20.00.

Lyst til å spille FIFA på en 100″ storskjerm? I 2 etasje, rett overfor Euro Sko og DNA setter vi sammen med Elkjøp Phonehouse opp en 100″ storskjerm og gjør det åpent for hvem som helst å teste ut ferdighetene på det populære fotballspillet. Lag mot lag, hvem vil du ta med…? 😀

Helt gratis for store og små!

Hele senteret, byen og butikkene er klare for Bynatt og vi gleder oss til å se deg !

Ta en titt på noen av de gode tilbudene du finner på Arkaden: